U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.Een terrasscherm (ook wel knikarmscherm genoemd) kiest u, zoals de term al aangeeft, om warmte en hinderlijk licht te weren van uw terras.

Een ingenieuze constructie van verschillende materialen draagt ertoe bij dat u, ook bij felle zon en intense warmte, zorgeloos kunt genieten van uw woonomgeving.

Bovendien worden temperatuur en lichtinval in uw woning in belangrijke mate gereguleerd.

Uw keuze binnen het assortiment wordt vanzelfsprekend bepaald door de gewenste uitvoering, de wijze van afwerking en de vormgeving.
 
De terraszonweringen vormen per definitie de ideale combinatie van functionele en decoratieve aspecten.
Terraszonweringen bestaan in verschillende uitvoeringen die altijd volgens de wens van de eindgebruiker worden gefabriceerd.
 
Voor elke muursituatie kan een passende oplossing worden bedacht.

Elk product is in termen van afmetingen, kleurcombinaties en bedieningsvarianten een uniek product. Uw zonweringsproduct is in principe leverbaar in elke denkbare combinatie van RAL- en doekkleur.

De doekcollectie van bestaat uit ca. 400 verschillende kleuren en dessins, allen van technisch hoogwaardige acryl-kwaliteit.
Ook op het gebied van bediening zijn vele verschillende methodieken denkbaar, variërend van een eenvoudige manuele bediening tot een volledig geautomatiseerd systeem voorzien van beveiligingen tegen allerhande weersomstandigheden.